Hırsız arayan polis ekibi kaza yaptı: 2 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üsküdar'da, evlerden hırsızlık yapan şahıslara yönelik ugulama yapan polislerin bulunduğu araç, patates yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada 1 spolis memuru ve kamyonet sürücüsü yaralandı.

Kaza saat 11.00 sıralarında, Yavuztürk Mahallesi Yazıcılar Sokak ile Kadastral Sokak kesişiminde meydana geldi. Mahallede şüpheli şahıslara yönelik uygulama yapan Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı 97175 kod nolu polis ekibi, sokak birleşiminde Selahattin Oğuzatak'ın kullandığı 34 ESB 09 plakalı patates yüklü kamyonetle çarpıştı. Her iki aracın da hasar gördüğü kazada, polis memuru Mikail K. ve kamyonet sürücüsü Selahattin Oğuzatak yaralandı.

Kazayı fark eden mahalle sakinleri yaralıların yardımına koştu. Yaralı poliz memurunu bir binanın merdivenlerine uzatan vatandaşlar ambulansa da haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, önce yaralı polis memuruna boyunluk taktı, daha sonra da sedyeyle ambulansa taşıdı. Her iki yaralı da ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servis ünitesinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu arada, kazaya tanık olan bir mahalle sakini, aynı sokakta sık sık kaza meydana geldiğini, çocuklarını sokağa çıkarmaya korktuklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber