Ereğli'de birahanecilerin ölümle biten kavgası

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde birahane işletmecileri arasında çıkan silahlı kavgada iki kardeşin öldürülmesiyle gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birahanesine gelen başka bir birahane işletmecisi Atalay (46) ve Atakan Keleş (39) kardeşleri, aralarında çıkan kavga sırasında silahla ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Ersin A. ile olaya karıştığı ileri sürülen birahane çalışanı ağabeyi Umut A, Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgu ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, savcılıkta alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Birahane işletmecisi Ersin A. ile sabaha karşı iş yerine gelen başka bir birahanenin işletmecisi Atalay (46) ve Atakan Keleş (39) kardeşler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, Ersin A'nın iki kardeşi tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddia edilmişti.

Çıkan arbedede yaralanan Ersin A. ile birahane çalışanı ağabeyi Umut A. ve müşterilerden Selahattin E, kaldırıldıkları özel hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, Ersin A. ile olaya karıştığı ileri sürülen Umut A. gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber