Evlilik okulu 50 mezun verdi

Antalya'nın Manavgat ilçe Kaymakamlığı Kalite Yönetim Birimi tarafından, Sema Koleji ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi'nin işbirliğinde yürütülen Evlilik Okulu Projesi'nin (EVOP) 5'nci dönem kursiyerleri mezun oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evlilik Okulu'nun 5'inci dönemine 50 kişinin katıldığını belirten Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, "Milletin çekirdeğini oluşturan aile çürümeye başlarsa milleti ayakta tutmak mümkün olmaz. Projemizin temel amacı genel olarak ailenin milli, manevi ve toplumsal açıdan önemini evli ve yeni evlenecek çiftlere anlatıp gelecekte doğabilecek problemlere engel olmak, Mevcut olan ailevi problemlere de danışmanlık yaparak çözüm yolu üretebilmektir" dedi.

EVOP Projesi ile şuurlu bir aile yapısının oluşmasına yardımcı olmayı hedeflediklerini kaydeden Kaymakam Bulgurlu, "Evlilik Okulu'na katılan kursiyerler, eşler arasındaki iletişimi artırma ve problem çözme yeteneğinin kazandırılması, mutlu ve huzurlu bir aile yapısı oluşturma, çocuk eğitiminde karşılaşılan problemlere çözüm yolları bulma konularında ve aile içi şiddet konularında detaylı bilgiler ediniyor" diye konuştu. - Antalya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber