Rektör, Prof.'ünü dövdürtürdü

Haber Giriş : 28 Eylül 2005 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla Üniversitesi Rektörü Şener Oktik, üniversitenin açılış kokteylinde Prof. Mustafa Sunu'yu memuruna dövdürtüp dışarı attırdı. Dayak yiyen Prof. soluğu savcılıkta aldı.

Muğla Üniversitesi Rektörü Şener Oktik , açılış kokteylinde Prof. Mustafa Sunu'yu memuru ile birlikte dövüp dışarı attırdı. Prof. ise soluğu savcılıkta alıp, şikayetçi oldu.

Muğla Üniversitesi ,yeni öğretim yılı açılış kokteylinde ilginç bir olay yaşandı. .
Rektör Şener Oktik, kokteyle çağırmadığı Prof. Mustafa Zafer Sunu'yu kokteylde görünce bir anda olanlar oldu.

Öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Zafer Sunu, Muğla Üniversitesi'nin dün Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı'nda yapılan açılış kokteylinin sonunda, Rektör Prof. Dr. Şener Oktik tarafından tehdit edildiği ve idari personel Sadettin Simsar tarafından kasten yumruklandığı iddiasıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Toplum içinde kendisinin küçük düşürüldüğünü iddian eden Prof. Dr. Mustafa Zafer Sunu, "Rektör Prof. Dr. Şener Oktik yanıma geldi. Sen burada huzur bozuyorsun, seni burada yaşatmayacağım, defol git buradan, bir daha gelme diyerek kolumdan ve boynumdan tutarak beni kapıya doğru itmeye çalıştı. Sadettin Simser ise, çeneme yumruk attı, gözlüğüm kırıldı. Ben de bunun üstüne orayı terk ettim" dedi.

İddialar hakkında görüşlerini almak istediğimiz Rektör Oktik ve idari personel Simser, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

Rektör Prof. Dr. Şener Oktik ile öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Zafer Sunu, 2 yıl önce Milas'a görevlendirme nedeniyle mahkemelik oldu. Prof. Dr. Mustafa Zafer Sunu, mahkemeyi kazanarak Muğla Üniversitesi'ndeki görevine geri dönmüştü.

CİHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber