DANET'ten adrese teslim kurban kampanyası

Et ve et ürünlerinin öncü firmalardan Danet, 6 yıldır sürdürdüğü eve teslim kurban kampanyasını bu yıl da sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sadece İstanbullulara hitap eden kampanyada, etler adrese teslim ediliyor ve kurban olarak kesilecek büyük ve küçükbaş hayvanlar bayramdan 2 ay kadar önce belirleniyor.

Kurbanlıklar, Danet'in tesislerinde, uzman kasaplar tarafından kurban sahibinin adına vekâleten kesiliyor, parçalara ayrılmış şekilde özel kolileriyle adrese teslim ediliyor. DANET Genel Müdürü Sait Uluçay, kampanyanın kurban kesmek veya kestirmekte zorlanan vatandaşlar için büyük kolaylık olduğunu söyledi. Uluçay, kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

"Bayramın 1. günü veteriner-hekim kontrolünde, İslami usullere ve kurban kesim adabına göre kurban sahibinin adına vekâleten kesiliyor. Kesim tamamlandıktan sonra büyükbaş kurbanlar kemiksiz, küçükbaş kurbanlar da parçalanmış şekilde hazırlanıyor ve özel kolilerinde paketleniyor. Paketlenen etler bayramın 2. günü akşamına kadar, kapalı araçlarla kurban sahibinin adresine teslim ediliyor.?

Kurban kolilerinin içinde büyükbaş için 22-25 kg. (kemiksiz), küçükbaş için 18-22 kg. arasında kurban etinin tamamı (kemikli) ve ciğer olacak şekilde adrese teslim ediliyor ve kurban derileri hayır kurumuna bağışlanıyor. Büyükbaş kurban fiyatı 850 TL, küçükbaş kurban fiyatı ise 800 TL'den satışa sunuluyor. Satış fiyatlarının içine KDV ve bütün hizmetler dâhil ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber