19 Ekim 2012 gündeminden önemli başlıklar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 00:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak. (14.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Baden-Württemberg Eyalet Başbakanı Winfried Kretschmann ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (10.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Konya'da Mevlana Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katılacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, iki bakanlık arasında işbirliğini öngören protokolü imzalayacak. (09.15)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Afganistan İçin Uluslararası Temas Grubu Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapacak. (10.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Türkiye İhracatçılar Birliği'nin toplantısına katılacak. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri'ne katılacak. (14.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çanakkale'de valiliği ziyaret edecek, Onsekiz Mart Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katılacak. Kredi ve Yurtlar Kurumu, AK Parti İl Başkanlığı, Şehitler Abidesi ve Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi'ni ziyaret edecek Kılıç, Biga ilçesinde spor salonu temel atma törenine katılacak. (09.30-16.50)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bingöl'de Ceviz Eylem Planı kapsamında fidan dikim törenine katılacak, valiliği, belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, koordinasyon toplantısına katılacak, Murat Havzası Erozyon Kontrolü ve Ormancılık Projesi'ni açıklayacak. Eroğlu, daha sonra Malatya'da valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, koordinasyon toplantısına katılacak. (/09.30-13.30/18.00-19.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Şehit Uzman Çavuş Fırat Yıldırım'ın cenaze törenine katılacak. Bakan Günay, daha sonra YAPEX kapsamında Tarihi Kentler Birliği Özendirme Yarışması ödül törenine, Myra-Andriake kazıları sergisi açılışına iştirak edecek, Antaya Senfoni Orkestrası'nın AKM'de verceği açılış konserini dinleyecek (13.00-17.00-18.30-20.00)

Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu, Fatih Camii'nde Suriye'de öldürülen muhalifler için gıyabi cenaze namazı kılacak. (13.30)

Ergenekon davasında sanıkların yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30)

PTT, kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenleyecek. (09.30)

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Hilton'da basın mensuplarıyla buluşacak. (10.00)

BP Türkiye Akaryakıt Satış Müdürü Yiğit Meral, şirketin Türkiye'de ki 100. faaliyet yılı kapsamında basın mensuplarıyla Karşıyaka Deniz Restaurant'ta buluşacak. (13.00)

Belçika Flaman Bölgesi Başbakanı Kris Peeters, İzmir ile Belçika arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi için Yaşar Üniversitesi'nde düzenlenen konferansa katılacak. (16.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York Borsası'nın açılışına katılacak. Şimşek, ?Türkiye Yatırım Konferansı'nda ve Dünya Türk İş Konseyi Amerika Buluşması'nda konuşma yapacak.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Turkish Airlines Euroleague C Grubu 2. hafta maçında Anadolu Efes, İstanbul'da Avrupa Ligi'nin son şampiyonu Yunan ekibi Olympiakos ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak. (20.00)

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Gençlerbirliği ile Galatasaray, Ankara'da karşı

karşıya gelecek. (20.00).

Süper Toto Süper Lig'de Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe karayoluyla Bursa'ya gelip kamp yapacağı otele yerleşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber