Belediye çalışanlarına mega hafıza eğitimi

İzmir'de mega hafıza, mega aritmetik, mega İngilizce ve mega hızlı okuma konularında eğitim veren kişisel gelişim uzmanı Abdulmuttalip Akın, Güzelbahçe Belediyesi çalışanlarına belediye amfi tiyatro salonunda iki saatlik eğitim semineri vererek farklı bir bakış açısı getirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversiteye ve SBS'ye hazırlık başta olmak üzere hızlı okuma, kolay yabancı dil ve aritmetik öğrenmek isteyenlere bireysel ve toplu eğitim verdiğini söyleyen kişisel gelişim uzmanı Akın, ?İnsanlar beyninin sadecede bir bölümünü kullanıyor. Beyindeki snaps bağlantılarının sayısının artmasıyle kişilerde çok üst düzeyde sorun çözme becerisi kazanıyor ve beynin her iki lobunu birden kullanarak daha başarılı oluyor? dedi.

Dakikada 850 sözcük okuyabilen, peş peşe sıralanmış 120 rakamı hafızasına alıp daha sonra sırasıyla tekrarlayabilen öğrenciler yetiştiren Akın'ın eğitim seminerinde, 12 yaş altı Türkiye hafıza şampiyonu olan bir öğrencinin sunduğu gösteri izleyenlerden büyük alkış aldı. Akın, öğrencisinin kasım ayında yapılacak olan dünya şampiyonasına hazırlandığını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber