Başkan Odabaşı kurban alanını denetledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kurban alanında denetlemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan önlemleri yerinde gören Başkan Odabaşı, ?Vatandaşlarımızın rahat ve temiz bir ortamda kurbanlıklarını alabilmeleri ve kesmeleri için her türlü tedbiri aldık.? dedi.

Ankara'nın Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Haymana yolu Yavrucak Mahallesi'nin girişindeki 80 bin metrekarelik alanda kurulan kurban pazarında denetim yaptı. Pazarda her türlü hizmeti sunduklarını söyleyen Odabaşı, vatandaşların pazarda rahatça kurbanlarını alabileceklerini ve bayram gününde de kesebileceklerini belirtti. Kurban pazarının 120 çadır kapasiteli olduğunu ve 4 bin 500 kurbanlığın bulunduğunu söyleyen Başkan Odabaşı, rahat bir kurban alışverişi ve huzurlu bir bayram için her şeyin düşünüldüğünü belirtti. Odabaşı, pazar alanında ekiplerin sürekli denetimler yaptığına da dikkat çekti. Pazarda dolaşarak satıcıların ve vatandaşın sorunlarını da dinleyen Başkan Odabaşı, ?Vatandaşlarımızın rahat ve temiz bir ortamda kurbanlıklarını alabilmeleri ve kesmeleri için her türlü tedbiri aldık.? açıklamasında bulundu.

Kurban pazarına her gün saat 09.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz servis hizmeti verilecek. Belediye tarafından sağlanan ücretsiz servisler, TOKİ bloklarından başlayarak Cumhuriyet Caddesi, eski Belediye, Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi ve Karşıyaka Mahallesi'nden Haymana yolu üzerinden pazar alanına ulaşıyor. Gölbaşı'ndaki kurban pazarında kesim ücretleri de belirlendi. Belirlenen tarifeye göre kesimlerde küçükbaş hayvanlar için 30-40 lira, büyükbaş hayvanlar için de 80-120 lira kesim ücreti alınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber