Anadolu Üniversitesi'nde kayıtlar 3 ekimde

Haber Giriş : 28 Eylül 2005 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AÜ'nün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar, mazeretlerini kanıtlayan resmi belgeyle 20-21 Ekim'de açıköğretim fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilecek.

Bu tarihlerde mazereti hala devam edenlerin kayıtlarını, tam olarak hazırlanan kayıt belgeleri ile mazeret belgesini büroya getiren yakınları da yaptırabilecek. 21 Ekim'den sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek.

Kayıtla ilgili belgeler ve kayıt kılavuzunun adayların adreslerine postayla gönderildiği bildirildi. Gönderilen kayıt dosyası eline geçmeyen öğrenci adayları, 10 Ekim'den itibaren kendilerine en yakın açıköğretim fakültesi bürosuna başvurarak, yedek kayıt dosyası alabilecek.

Adaylar, hazırladıkları kayıt dosyasıyla birlikte, 3-19 Ekim arasında (pazar günleri hariç) açıköğretim fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıt işlemlerini yaptırabilecek. Kayıt süresi 19 Ekim'de mesai saatinin bitiminde sona erecek ve kayıt süresi uzatılmayacak. Postayla kayıt kabul edilmeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber