Polatlı'da şehir stadyumuna yardım edenler ödüllendirildi

Ankara'nın Polatlı İlçe Şehir Stadyumu'nda yapılan tadilat ve tamirat çalışmalarına maddi destek sağlayanlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Şehir stadyumunda profesyonel müsabakaların oynanabilmesi için yapılan tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmalarına maddi yardımda bulunan kuruluşlar ve iş adamlarına plaket verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan plaketler, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ruhi İyileşen tarafından, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Belediye Belediye Başkanı Yakup Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Yılmaz, Ali Öztürk, İş adamları Hasan Benli, Mesut Aktan, Murat Külat'a takdim edildi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdür Ruhi İyileşen, ilçe şehir stadyumunun daha önce atıl bir vaziyette olduğunu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kaymakamlık, Belediye ve işadamlarının katkıları ile şuan profesyonel karşılaşmalarının oynanabileceği duruma geldiğini söyledi.

İyileşen, Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin'i ve Belediye Başkanı Yakup Çelik'i makamında ziyaret ederek plaketlerini takdim ederken, Başkan Yardımcıları Şaban Yılmaz ile Ali Öztürk ve işadamları Hasan Benli, Mesut Aktan, Murat Külat'a plaketlerini şehir stadyumunda verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber