Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyelerine 2 uluslararası ödül

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyelerine Avrupa'dan 2 ödül verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Mukadder Mollaoğlu ve Prof. Dr. Mansur Kayataş, Avrupa Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Birliği, Avrupa Böbrek Hastalıkları Birliği Uluslararası Kongresi'nde birincilik ve 'En iyi makale ödülü'ne layık görüldü.

15-18 Eylül 2012'de Fransa Strasbourg'da yapılan 41'inci Avrupa Dializ ve Transplantasyon Hemşireleri Birliği, Avrupa Böbrek Hastalıkları Birliği Uluslararası Kongresi'ne katılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mukadder Mollaoğlu ve Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nefroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mansur Kayataş burada sundukları 'Diyaliz Hastalarına Uygulanan Evde Bakım Eğitim Programının Bakım Verici Yükü Üzerine Etkileri' adlı çalışmalarıyla birincilik ve en iyi makale ödülünü aldı.

Dünyanın birçok ülkesinden 2 bini aşkın nefroloji alanında uzman hekim, hemşire, diyetisyen, sosyal çalışma uzmanı ve fizyoterapistin katılıdığı kongrede ödül alan Doç. Dr. Mukadder Mollaoğlu ve Prof. Dr. Mansur Kayataş, meslektaşları tarafından ayakta alkışlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber