Samsun Devlet Korosu'ndan ?Gönülden Sesler' konseri

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu 2012-2013 sanat sezonu seri konserlerine devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şef Arzu Kopuz Çelik yönetiminde gerçekleştirilen ?Gönülden Sesler' konserinde de devlet korosu sanatçıları, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 2 bölümlük Gönülden Sesler konserinde devlet korosu sanatçılarından Sabahat Sönmez, Nihat Senen, Bülent Nuran, Eylem Sezgin, Tülin Güven, Erdem Özyavuz, Caner Meydan, Sinem Ozan sahne aldı. Konseri Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Yüksel Ünal da izledi.

Konsere ilişkin Koro Müdürü Sinem Özonan,?Musikiye Merhaba konserimizle açmış olduğumuz yeni sanat sezonumuzda Samsun Devlet Korosu seri konserlerine Gönülden Sesler isimli solist konseriyle devam etti. Açılış konserimizde de bizleri yalnız bırakmayan, klasik Türk müziğine gönül vermiş sanatsever dinleyicilerimizle birlikte olmak büyük mutluluk. Kuruluş amacımız olan Klasik Türk Müziğini yaşatmak adına tümü ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserlerimizden bir sonraki de Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde özel olarak seçilen repertuarla hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri ise 2 Kasım'da gerçekleştirilecek. Yine tüm musik-i şinas sanatseverler davetlimizdir.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber