KASİAD, Ruanda'da ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtacak

Karaman Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kimse Yokmu Derneği ile birlikte Kurban Bayramı'nda Ruanda'da ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti'nin derneklerini ziyareti sonrası bir açıklama yapan KASİAD Başkanı Ahmet Kılınç, dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Kimse Yok mu Derneği'nin organizasyonu ile yurtdışına çıkacak Karamanlı hayırsever iş adamlarının 'Değil kurban kesmeyi, kursağından yılda bir lokma dahi et geçmeyen insanların yüzünü güldürmek için yollara çıkıyoruz' düşüncesi ile 22-25 Ekim tarihleri arasında Ruanda'da olacaklarını belirtti.

Hayırsever Anadolu insanının bu bayramda da ailelerinden binlerce kilometre uzakta muhtaç insanlara et dağıtacağını ifade eden Kılınç, ?Hayırseverler, Türkiye'nin bir çok ilinde Kimse Yokmu Derneği ile birlikte hareket ederek ailelerinden ve yakınlarından ayrı kalma pahasına bu Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşacak. İşadamından öğretmenine, toplumun her kesiminden yüzlerce gönüllü 300 bin aileye yardım götürecek. Afrika'dan Asya'ya, Balkanlar'dan Ortadoğu'ya kadar toplam 70 ülke ve Türkiye'nin dört bir yanında yoksullar için kurban kesilecek.? dedi.

Karamanlı hayırseverlerin de aynı duygularla hareket edeceğine dikkatleri çeken Kılınç, "Kurbanda kardeşlerimizle bayramı, paylaşmayı 'olmazsa olmazım' görüyorum. Belli bir maddî güce sahip kişiler paylaşmasını bilip yardım etse Türkiye'de mağdur insan kalmaz. Yalnızca kurban eti götürmeyip, sevgimiz ve kardeşliğimizi ulaştırma niyetindeyiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber