Silifke Esra Pansiyon törenle hizmete girdi

Mersin'in Silifke ilçesinde Kaynak Eğitim Öğretim AŞ tarafından hayırseverlerin katkısıyla yaptırılan 'Esra Pansiyon'u törenle hizmete girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılışa; Silifke İlçe Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İl Genel Meclis Üyesi Yahya Yılmaz ve davetliler katıldı.

İlçe Kaymakamı Fatih Damatlar, yeni bir öğrenci yurdunun ilçede açılmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, yurdun bahçe sınırlarının belirlenmesinin ardından spor malzemeleri konusunda katkı yapacaklarını da ifade etti.

Kaynak AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Taneri, Silifke'nin çok hızlı gelişme gösteren bir ilçe olduğunu ve daha bir çok yurda ihtiyaç olduğunu ifade etti. Taneri, Esra Pansiyon'un, Silifke'nin bütün köylerinden ve komşu ilçelerinden gelen öğrencilere ev sahipliği yaptığını belirtti. Taneri, "4 katlı olan Esra Pansiyon, 70 öğrenci kapasiteli. Yurtta, etüt odaları, derslikler, kütüphane, dinlenme odaları, bilgisayar odaları, bekleme salonu, misafirler için özel vip odaları, yine misafirler için özel yemekhaneler, çamaşırhane, yemekhane, mescit ve 24 saat sıcak su gibi hizmetler yer alıyor. " şeklinde konuştu.

Açılışta dua yapan İlçe Müftüsü Bekir Kaplan ise gençlerimizin yetişmesine büyük katkı yapanlara Allah'ın misliyle mukabelede bulunmasını diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber