Acıbadem Hastanesi: Süleyman Seba ve Sadri Şener'in durumları iyi

Fulya Acıbadem Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, Beşiktaş Kulubü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın iki üç gün daha hastanede kalacağını, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de pazartesi günü taburcu olacağını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Acıbadem Hastanesi'nde Beşiktaş Kulubü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba ve Trabzonspor Kulubü Başkanı Sadri Şener'in son durumları konusunda açıklamalarda bulundu.

Süleyman Seba'nın dün akşam evde düşme sonrasında bir takım ağrılar hissettiği için hastanenin acil servisine getirildiğini kaydeden Baran, "Kendisine bazı tetkiklerini yapmamız gerekiyordu. Onun için kendisini bir gün burada müşahade atında tutmaya karar verdik. Bugün de tetkiklere devam ettik. Şu ana kadar yaptığımız araştırmalar sonrasında beyninde veya hayati henhangi bir organında ciddi bir olayla karşılaşmadık. Beyin foksiyonlarında bir sorun var mı diye daha önce yapmış olduğumuz testlerle karşılaştırdık. Kendisinin bu açıdan bir sıkıntısının olmadığını gördük." dedi.

SEBA, 2-3 GÜN DAHA MİSAFİRİMİZ OLACAK

Seba'nın en az 2-3 gün daha hastanede kalacağını ifade eden Başhekim, "Seba'nın laboratuar testlerinde ise hafif bir enfeksiyon parametresi dediğimiz bir parametrelerde yükseklik saptadık. Onun için en az 2-3 gün antibiyotik tedavisi yapmayı uygun gördük." diyerek şunları söyledi:

"Şu anda genel durumu çok iyi. Bugün taburcu etmeyi düşünüyorduk ama evde tedavisinin buradan daha zor olacağını düşünerek, 2-3 gün kadar hastanemizde bazı ilaçları gözetimimiz altında vermek istediğimizden dolayı bizim misafirimiz olacak. Çok önemli bir sağlık sorunu yok. Tedavi edilmesi gereken ufak defek enfeksiyonlar var onların da kontrolünü tedaviden sonra yapıp inşallah sağlıklı bir şekilde evine göndereceğiz."

SADRİ ŞENER, YARINKİ MAÇI HASTANEDE TAKİP EDECEK

Başhekim Reha Baran, dün gece Süleyman Seba'yı ziyaret etmek isterken acil girişte düşerek ayağında sıkıntılar oluşan Trabzonspor Kulubü Başkanı Sadri Şener'in durumu konusunda da şunları açıkladı:

"Sadri Şener, Süleyman Bey'i ziyarete gelirken ufak bir kaza geçirdi. Düşme sonrasında daha önce ufak bir problem yaşadığını söylediği adele grubunda bir tendon yırtılması olmuş. Yapılan muayenede tendon yırtılması saptandı. Bugün yaklaşık 1 saat süren başarılı bir ameliyat sonrasında onun da sağlığı çok iyi. Sadri Bey'i kata yeni aldık. Kendisiyle görüştüm. İnşallah pazartesi günü taburcu etmeyi planlıyoruz."

Başhekim, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yarınki Beşiktaş - Trabzonspor maçına gidemeyeceğini ve kendilerinin misafiri olarak hastanede karşılaşmayı takip edeceğini açıkladı.

Sadri Şener'in tedavi sürecinin uzun olmayacağını dile getiren Baran, "Görünürde Şener'in tedavisi uzun sürmeyecek. 2 gün sonra daha net bir şey söyleyebiliriz. Kısa bir fizik tedavi programı uygulanabilir. O bakımdan ortepedi uzmanlarımızın verdiği program doğrultusunda tedavisi yapılacak ama çok ciddi bir problem olmayacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber