21 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve İBB Başkanı Kadir Topbaş, Kağıthane Belediyesi Sadabat Hizmet Binası Bahçesi'nde saat 14.00'te, ?Boğaz'dan Haliç'e deniz suyu verme? törenine katılacaklar.

Bakanların faaliyetleri

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 13.30'da 81 ilde eş zamanlı başlayacak, ''Nerede Hareket Orada Bereket'' etkinliğinin Anıttepe'deki faaliyetine katılacak

- Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu ile Polis Memuru Okan Koç için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek

Siyasi Partilerin faaliyetleri

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, saat 10.00'da HAK-İŞ ile TİKA'nın işbirliğinde Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek ''Bölgemizde Bağımsız Sendikal Hareketin ve Özgür Sivil Toplumunun Geliştirilmesi Küresel Emek Buluşması'' konulu uluslararası konferansa katılacak

- MHP Genel Başkan adayları, saat 19.30'da Akar Otel'de bir araya gelecek

Basın toplantısı, panel, görüşme, eylem

- Kartal Halkların Demokratik Kongresi Meclisi, Kartal CİTY Bank önünde saat 17.00'de, cezaevlerindeki açlık grevlerine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş ve ardından basın açıklaması düzenleyecek.

Spor

- Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası, saat 09.00'da İsmet Iraz Salonu'nda yapılacak

- Türkiye Atletizm Federasyonu ile Boks Federasyonu'nun olağan genel kurulları, saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

- BOKS Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve başkan vekili Hasan Kartal, saat 14.00'de Kartallar Holding'de Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulu ile ilgili gelişmeleri değerlendireceği basın toplantısı düzenleyecek.


Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'e, İstanbul Boğazı'ndan su verilmesi törenine katılacak. Törende, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da bulunacak. (14.00)

Bilim ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin açılışına katılacak. (13.15.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ankara'da ?Nerede Hareket Orada Bereket' etkinliğine katılacak. (13.30)

Hakkari'de mayın patlaması sonucu şehit olan emniyet amiri Yalçın Dizdaroğlu ile polis memuru Okan Koç için Ankara'da, öğle namazı sonrasında cenaze töreni düzenlenecek. (12.41)

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ertuğrul Polat'ın naaşı, Gaziantep'te öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Muğla il başkanlığı kongresine katılacak. (13.30)

İzmir Barosu 2012 Olağan Genel Kurulu Kültürpark Fuar Alanı'nda yapılacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Paris'te Dünya Gıda Fuarı'nın açılışına katılacak.

Mekke'de Hz.Muhammed'e(s.a.v) ilk vahyin geldiği Hira mağarasının bulunduğu Nur Dağı eteğinde, Türk girişimciler tarafından yaptırılan ?Mekke maketi' hacı adaylarının uğrak yeri oluyor. Hacı adayları, maket üzerinde ışıklı olarak Mekke'de kaldıkları süre içinde nereleri ziyaret edebilecekleri, Arafat ve Müzdelife vakfelerinin nerelerde yapılacağını görüyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'nde, iktidardaki Ulusal Birlik Partisi 19. Olağan Kurultayı'nı yapacak. Genel Başkanlık için İrsen Küçük ile Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif yarışacak. Kurultaya, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katılacak.

Azerbaycan Milli Eğitim Bakanı Mısır Merdanov, Türk eğitim gönüllülerinin ülkesindeki faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu ifade etti. Merdanov, ?Çağ Eğitim şirketinin Azerbaycan'daki faaliyetini, iki kardeş ülke arasında kurulan bir köprü olarak değerlendiriyorum ?'dedi.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta maçlarına Eskişehirspor-Kardemir D.Ç Karabükspor, Kasımpaşa-Mersin İdman Yurdu, Akhisar Belediyespor-Gaziantepspor ve Beşiktaş- Trabzonspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (16.00/19.00)

PTT 1. Lig'de 8. haftanın maçlarına TKİ Tavşanlı Linyitspor-Karşıyaka, Adana Demirspor-Manisaspor, Çaykur Rizespor-Denizlispor ve Samsunspor-Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00/19.00)

Basketbol ve voleybol liglerinde haftanın maçlarına devam edilecek.

İHA-CİHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber