Sporcu otobüsüne kurşun

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor voleybolcuları, Yenişehirspor ile yaptıkları maçın ardından kaldıkları otele dönerken silahlı saldırıya uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 el ateş edilen otobüsün camları kırılırken, voleybolcular ve yöneticiler büyük korku yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Hüseyin Bakkal idaresindeki 16 LB 494 plakalı otobüs ile Mudanya'daki otellerine dönüş yapan Gümüşhane Torulspor kafilesi, Tepederbent mevkiinde ilerlerken yan camının kırılması üzerine durdu. Bir anda ne olduğunu anlamayan kafile, kırılan cama kurşun isabet ettiğini fark etti. Cam kenarında oturan kulübün aşçısı Bülent Özdemir, mermilere hedef olmaktan son anda kurtuldu. Olayın şokunu uzun süre yaşayan Özdemir, ?Kafamın üzerinden bir şey geçtiğini hissettim. Sonra cam kırıldı. Neye uğradığımı şaşırdım, yaşayacak ömrümüz varmış. Gerçekten çok korktum? dedi.

?SERSERİ BİR KURŞUNDU?

Kafile Başkanı Nurettin Araz, ?Neye uğradığımıza şaşırdık, aldığımız 3-2'lik mağlubiyetin üzüntüsünü yaşarken başımıza böyle bir olayın gelmesi bizleri ve futbolcularımızı son derce üzdü. Aklımıza terör saldırısı geldi. Ama zannederim bir serseri kurşundu? diye konuştu.

Araç üzerinde araştırmalarını sürdüren Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor. Diğer yandan olayın ardından voleybolcular ve teknik ekip, Mudanya'daki otellerine geçti.

Görgü tanıkları ise, motosikletli iki şahsın otobüse doğru 3 el ateş ettiğini ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber