24 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 24 Ekim 2012 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan yardımcıları ve bakanları programları

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Binali Yıldırım, saat 10.30'da Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları nedeniyle kapatılan İnönü Bulvarı'nda incelemelerde bulunacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de huzurevi ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret edecek, vatandaşlarla gazi ve şehit aileleri ile bayramlaşacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Sosyal - İş Sendikası, Ankara'da saat 11.00'de basın toplantısı yapacak.

- Alevi Kültür Derneği, Ankara'da saat 11.30'da basın toplantısı yapacak.

- İnsan Hakları Derneği saat 12.00'da Taksim'de cezaevlerindeki açlık grevleriyle ilgili basın açıklaması yapacak.

SPOR GÜNDEMİ

-------------------------

- Fenerbahçe Limassol maçı için saat 12.00'de, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Rodos üzerinden Larnaca'ya gidecek. Aykut Kocaman saat 19.30'da, maçın oynanacağı Nicosia GSP Stadı'nda basın toplantısı yapacak.

- AEL Limassol'un takımının basın toplantısı ve son antrenmanı saat 18.00 ve 18.30'da gerçekleşecek.

- TEB BNP Paribas WTA Championships Tenis Turnuvası Sinan Erdem'de edecek.

Spor Toto 3. Lig 1 Grup maçı, saat 15.00'de Ankara Demirspor - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi maçı yapılacak.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da. Erdoğan'ın resmi programı görünmüyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kızılay-Çayyolu metro çalışmalarında inceleme yapacak. (10.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de huzurevi ve İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret edecek, vatandaşlar, gazi ve şehit aileleri ile

bayramlaşacak. (13.00-15.45)

Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz ve askeri erkan ile şehit yakınları, aileleriyle birlikte şehitliği ziyaret edecek. (Saat 10.00)

Çalıkuşu Feride'nin köyü Zeyniler'e tarihte ilk defa elektrik verilecek. Vali Şahabettin Harput'un katılımı ile saat 11.30'da tören yapılacak.

İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias, Maçka Küçükçiftlik Park'ta İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. (18.00)

Yaklaşık 30 yıldır Suriye'de yaşayan Mar Musa Derneği Başkanı Peder Paolo Dall'Oglio, ?Bu topraklarda Osmanlı'dan itibaren birlik sağlanamamış olsa da Hz. İbrahim'in torunları olarak bu paydada, bu idealde buluşmak gerekiyor.? dedi.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Rusya'nın İrkutsk bölgesine bağlı Bodaybo şehrinde bir yolcu uçağının havalanma görüntüleri internete düştü. Rus yapımı An-24 uçağının pistten kalkış görüntüleri izleyenleri adeta şoke etti.

Rusya'nın başkenti Moskova'da eşine kızan yaşlı kadın sinirini eşinin otomobilinden aldı. Komşuları tarafından cep telefonuyla kameraya alınan ilginç olayda sinirli kadın elindeki baltayla eşinin aracını parçaladı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEL Limassol'a konuk olacak Fenerbahçe, bu ülkeye gidecek. (12.00)

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda AEL Limassol maçının son çalışmasını, maçın oynanacağı stadta yapacak. Antrenman öncesinde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, basın mensuplarının maçla ilgili sorularını cevaplayacak. (19.30/20.00)

PTT 1. Lig'de erteleme maçında Samsunspor ile Denizlispor karşı karşıya gelecek. (19.00)

Kars'ta, Sultan Alparslan Koleji'nde, 1. sınıf öğrenci velileri masa tenisi turnuvasında hünerlerini gösterdi. İlk 3'e giren veliler bayrama madalyalı girdi.

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber