4 ferdini teröre şehit veren Aker ailesi bayrama buruk girdi

Gaziantep'te geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın ikinci günü terör örgütünün saldırısında hayatlarını kaybeden aynı aileden 4 kişinin yakınları Kurban Bayramı'na buruk girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anne Nursen Aker, terör saldırısında şehit olan oğlu Onur Fikret Aker, gelini Duygu Aker ve torunu Almina Melisa Aker'in Asri Mezarlık'taki mezarlarını ziyaret etti. Aker, çocuklarının mezarları başında Kur'an okurken hıçkırıklara boğuldu. Aynı saldırıda ölen Sevgi Gülperi İnanç ise Adana'da toprağa verilmişti.

Bir yaşında şehit olan torunu Almina'nın emziğinin bulunduğu mezar taşına sarılan Nursen Aker, ?Çocuklarımı yakanı Allah da yaksın. Başka hiçbir şey istemiyorum. Beni yakan torunum zaten. El bebek gül bebek büyüttüm, babası askerden gelene kadar yere bastırmadım. Herkes kıydı benim kızıma. Sizin yerinize ben ölseydim. Ben sizsiz nasıl bayram geçireyim.? diyerek hıçkırıklara boğuldu.

Dayı Abdullah Kılıç ise şunları söyledi: ?Çocuklarımız Ramazan Bayramı'nın ikinci günü meydana gelen patlamada hayatlarını kaybetmişlerdi. Teröristi nefretle kınıyoruz, başka yapabilecek bir şeyimiz yok. Terörü barındıranları, teröre yön verenleri, terörü durduramayanları nefretle kınıyoruz. Elimizden de bir şey gelmiyor. Devlet büyüklerine sesleniyoruz. Bu ailelerin acıları dinsin artık. Daha nereye kadar canlar ciğerler yanacak.?

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü yaşanan saldırıda, aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetmişti. Onur Fikret Aker, Duygu Aker ve Almina Melisa Aker ailesi Gaziantep Asri Mezarlığa defnedilmişti. Aynı saldırıda ölen Sevgi Gülperi İnanç ise Adana'da toprağa verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber