İşadamları, Bingöl'de 4 bin aileye kurban eti ulaştırdı

Türkiye'nin farklı şehirlerinden 500 işadamı, Kurban Bayramı'nda Bingöllü ihtiyaç sahipleriyle buluştu. Hayırseverler, 4 bin aileye kurban eti ulaştırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl Yıldırım Eğitim Vakfı'nın organizasyonu ile bu şehre gelen işadamları 4 bin aileyi ziyaret ederek, kurban eti dağıttı. Bingöl Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı İzzet Katanalp, "Bugün ülkemizin değişik illerinden gelen 500 işadamını misafir ediyoruz. Bu işadamlarımız kurban bayramı münasebetiyle, Bingölümüzde bulunup, yardıma muhtaç olan 4 bin aileleyi ziyaret etti. Ailelerimize bir nebze de olsa yardımcı oldular ve olmaya da devam edecekler inşallah. Amacımız, batıdaki ve doğudaki kardeşlerimizin birlikteliğini sağlamaktır.'' diye konuştu.

Ankara'dan gelen iş adamı Serkan Aydın bu organizasyonun içerisinde olmanın çok gurur verici olduğunu belirterek, "Bugün, benim için hayatımın en anlamlı günlerinden bir tanesi oldu. Görüşmüş olduğum aileler beni çok etkiledi. Hepsinin çok farklı sıkıntıları vardı. Kimisinin eşi cezaevinde, kimisi dul, kimisi hasta ama hepsi de bunlara rağmen hayata tutunma ve çocuklarının iyi bir geleceğe sahip olmaları için gayret içerisindeler.'' dedi.

Bingöl'e ilk defa geldiğini ve buraları unutamayacağını ifade eden işadamı Veysel Çelik, "Bingöl'de hangi kapıyı çaldıysak hepsi de bizi en güzel şekilde misafir etti. Çocukların o masum bakışları, aile büyüklerinin dua edişleri, sevinç gözyaşları aklımızdan çıkmayacak." şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber