Kayıp yolcuların otobüse binmediği açıklandı

Gaziantep Valisi Erdal Ata, 2 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı sel felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sel felaketinin yaşandığı bölgede kayıp arama çalışmalarının sonlandırıldığını açıklayan Vali Erdal Ata, kayıp olduğu bildirilen 2 yolcunun otobüse binmediğinin anlaşıldığını söyledi. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Ata, açıklamasında şunları söyledi:

?Sabaha karşı Nizip-Gaziantep karayolunda maalesef üzücü bir kaza yaşandı. Sel sularına kapılan bir yolcu otobüsü devrilerek 3 tane vatandaşımızın ölümüne, 15'e yakın vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olmuştu. İlk anda bize kayıp sayısı 5 olarak bildirilmişti. Arama kurtarma ekiplerimiz, emniyet, jandarma, itfaiye teşkilatımız ve sivil savunma ekiplerimizin yaptığı aramada 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Daha sonra verilen bilgilerde otobüste olduğu bildirilen ancak sonradan binmediği belirtilen 2 vatandaşımızın aramasından vazgeçildi. O bölgede yaşam normale döndü. Şu anda 3 kişi hayatını kaybetmiş durumda. 3'ünün de cesetleri bulundu. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Yaralıların büyük bir bölümü de ilimizdeki çeşitli hastanelerde tedavi ediliyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber