Kadir Topbaş, itfaiyecilerle bayramlaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Kadir Topbaş, Bakırköy İtfaiye Grubunu ziyaret ederek, görev başındaki itfaiyecilerle bayramlaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Topbaş, "Biz itfaiye ailesi olarak, dünyada sayılı itfaiyelerden biriyiz, New York itfaiyesiyle eş değerde teçhizatı, donanımı ve ekibe haiziz." dedi.

Bakırköy İtfaiye Grubunu ziyaret eden Kadir Topbaş, personelle ve çocuklarla bayramlaştı. Topbaş, yakın ilgi gösterdiği çocuklara bayram harçlığı verdi.

Bayramlaşma merasiminin ardından konuşan Topbaş, bayramların sevgi ve hoşgörünün yeşerdiği, sevgi ve paylaşmanın arttığı güzel günler olduğunu söyledi. İtfaiye olarak sadece yangınlara müdahale edilmediğini anlatan Topbaş, ?Trafik kazalarından tutun da afetlere kadar her yerde varız. Vatandaşın önce canını, sonra malını kurtarmak için hayatımızı hiçe sayıp, hizmet veriyoruz. İtfaiye ailesi olarak, dünyada sayılı itfaiyelerden biriyiz. New York itfaiyesiyle eş değerde teçhizatı, donanımı ve ekibi haiziz. Bunu her yerde gururla ifade ediyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun, tüm afetlere gittik.? şeklinde konuştu.

İtfaiye bünyesinde sözleşmeli olarak görev yapanlar hakkında açıklamada bulunan Topbaş şöyle konuştu: ?Bu konu hakkında bir çalışma başlattık. İtfaiye ailesi olarak deneyimli ve fiziki olarak bu işi yapacak elemanlarla bu iş mümkün olabilir. Kadro olmadığı için sözleşmeli olarak aldığımız, kadro gelsin bekleyin diyemeyeceğimiz durumda mecburen taşeronlar üzerinden yapmak zorunda kalıyoruz. Taşeron üzerinden olsa dahi bizim elemanımız ve kardeşimizdir. Bizim arzumuz bu arkadaşlarımızın tereddütlerinin ortadan kalkmasıdır. Bu bizim üzerinde devamlı çalıştığımız konudur.?

Topbaş, açıklamasının ardından itfaiyecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber