Yuva çocuklarının ziyareti Vali Aydın'ı duygulandırdı

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, Saraçoğlu Çocuk Yuvası'nda kalan çocukları, Vali Konağı'nda ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2012 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Aydın, çocuklarla sohbet ederek yakından ilgilenirken, eşi Arzu Aydın ise çocuklara ikramlarda bulundu, bayram haçlığı verdi.

Ziyaretçilerini kapıda karşılan Vali Ahmet Aydın, "Bayramların, kültürümüzde çok ayrı bir önemi vardır. Bayramlarda karşılıklı ziyaretler yapılır ve sevinçler paylaşılır. Küçüklerin, büyüklerinin ellerini öptüğü, büyüklerimizin de küçükleri hediyelerle sevindirdiği çok güzel dönemlerdir bayramlar. Yavrularımızın bugünkü sürpriz ziyareti de ailece bizleri hem mutlu etti, hem de duygulandırdı. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabii çocuklarımızın gelecekte güzel hatıralar bırakmak adına bayramların Bayram tadında yaşanması çok önemlidir. Ben bu vesileyle bütün Siirtli hemşerilerimizin bayramlarını bir kez daha kutluyorum." diye konuştu.

Devletin her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını belirten çocuklar ise "Vali babamızın sıcaklığını ve şefkatini çok yakından hissettik. Zaten tek ihtiyaç duyduğumuz bu manevi duygudur. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda ailece sizleri yuvada misafir etmek istiyoruz." dedi.

Çocuklara eşlik eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Sayın'dan bilgi alan Vali Ahmet Aydın, darda ve zorda olanların devlet tarafından bakımının ve rehabilitasyonunun yapılacağını vurguladı.

Daha sonra çocuklardan şarkı ve şiirler dinleyen Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber