?Kutlama yasaklamalarına istihbarat numaralarıyla kılıf hazırlanıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, hükümetin Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını yasaklamaya, istihbarat numaralarıyla kılıf hazırladığını iddia etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2012 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keskin, Kurban Bayramı ziyareti için geldiği Denizli'nin Çivril ilçesinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, ?Elinde kalem, dilinde yalan, kutlamalar için bilgi kirliliği yaratarak halkı kandırmaya çalışıyor.? ifadelerini kullanan Keskin, siyasi iktidarın kutlamaları yasaklayarak asıl hedefini gizlemeye çalıştığını öne sürdü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, şunları kaydetti: ?Habur'da mobil mahkemeler kurarak devletin saygınlığına gölge düşürenler, Oslo görüşmeleriyle bu basiretsizliklerini doruğa çıkarmış ve PKK'nın değirmenine adeta su taşımıştır. Ulusal simge günlerimizi belleklerden silerek unutturmaya çalışan AKP, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine yapay gerekçelerle yasak koyarak asıl bölücülüğün başmimarı olduğunu günyüzüne çıkarmıştır. Tarihten ders almayan cehalet tutsağı AKP lideri, böylece cumhuriyete sahip çıkma kararlılığımıza gölge düşüreceğini sanıyorsa aldanıyordur. Hem cumhuriyete sahip çıkacağız hem de cumhuriyeti halksız kutlama gayreti içinde olanlara en güzel ve en anlamlı dersi vereceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber