Vanlı çocuklar, İl Emniyet Müdürünün bayramını Kürtçe şarkılarla kutladı

Van'da konteynır kentlerde yaşayan depremzede çocuklar, İl Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul'un bayramını Kürtçe şarkılarla kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, konteynır kentlerde yaşayan 50 çocuğu araçlarla İkinisan Polisevi'ne getirdiler. Polisevinde en iyi şekilde ağırlanan çocuklar, İl Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul'un gelişi ile alkış tutarken, Yurdakul da çocukları tek tek öperek bayramlarını kutladı. Daha sonra birbirinden güzel şarkılar seslendiren çocuklar, Yurdakul ve polis amcalarının bayramını kutlarken, depremzede çocuklar, Türkçe başta olmak üzere Kürtçe şarkılar da seslendirdi. Çocukların seslerini çok beğenen Yurdakul, mutlaka çocuklar arasında bir ses yarışması düzenleyeceklerini ifade etti. Yurdakul, kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına ise birer araba ve forma hediye etti.

Deprem öncesi ve sonrası sürekli polis amcalarıyla bir araya geldiklerini söyleyen çocuklar, çok mutlu olduklarını dile getirerek, Van Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul'un bayramını kutlamaya geldiklerini belirtti. Ona Türkçe ve Kürtçe şarkılar söylemek istediklerini vurgulayan çocuklar, teşekkürlerini bu şekilde dile getirdiklerini kaydetti.

Çocukların bayram kutlama ziyareti, polisevi önünde hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. - Van

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber