Kimse Yok mu, Merzifon'da da kimsesizlerin kimsesi oldu

Kimse Yok mu Derneği gönüllüleri, Amasya'nın Merzifon ilçesinde, kurban eti dağıttı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Kardelen Yurdu'nda bir araya gelen Kimse Yok mu gönüllüleri, daha önceden tespit edilen ailelere et dağıttı.

Dernek yetkilileri, Merzifon esnafı, Özel Ahi Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Ahi Dershanesi öğretmenleri, Merzifon Sanayici ve İşadamları Derneği üyeleri, Reyhan-der Derneği üyeleri ve Çağlayan Derneği üyelerinden oluşan gönül insanları, bayramda ailelerini bırakıp ihtiyaç sahibi insanlarla bayramlaşmak ve onları bir nebze mutlu etmek için seferber oldu. Önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere 150 adet kurban paketleri hazırlandı. Merzifon Özel Ahi Koleji öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bayram öncesi karalaştırılan ve herkes kestiği kurban etlerinden birer paket hazırlayarak bayram günü getirip ihtiyaç sahibi insanlara dağıttı.

Merzifon Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert, "Bayramda herkes memleketinde ailesinin yanında olmak ister. Bizler öğretmenlerimizle birlikte bir ortak karar aldık ve bayramı öğrencilerimizle birlikte burada bu gönül kervanına ortak olmak istedik. Kimse Yok mu Derneği üyeleri ve Merzifon halkıyla birlikte etleri dağıtmaktan çok mutlu olduk." dedi.

Kimse Yok mu Derneği üyelerini insanlar ellerinde kolOnya ve şekerle karşıladı. Bu güzel tablodan son derece mutlu olduğunu söyleyen Nuri Görgel, herkesin böyle güzel hayır işlerini yarışması gerektiği belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber