Bariyere çarpan otomobil takla attı: 3 yaralı

Bakırköy'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Takla atan otomobildeki 2 kadın yola fırladı. Araçta sıkışan sürücüyü ise itfaiye kurtardı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor

Kaza, Atatürk Havalimanı - TEM bağlantı yolu Atatürk Havalimanı Kavşağı'nda saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Atatürk Havalimanı istikametine giden 34 TH 5623 plakalı otomobilin sürücüsü Aydın Biçer (37) direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarparak takla attı. Otomobilde bulunan Gülay Erol (29) ve Ayşe Çetin (22) yola fırladı. Sürücü Aydın Biçer ise yan yatmış halde duran otomobilin içinde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza adresine ulaşan ekipler, yaralı kadınları ambulansa koyarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Otomobilde sıkışan Aydın Biçer ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık çalışmasıyla kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Biçer, ambulansa Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Kazayı anlatan görgü tanıkları, aşırı hızlı olduğunu iddia ettikleri otomobilin önce bariyere çarptığını sonrasında da takla attığını anlattı. Bazı vatandaşlar da Atatürk Havalimanı'ndan yolcu alacak araçların yol kenarına park etmesinin kazaya yol açtığını ileri sürdü.

Kaza sebebiyle yol Atatürk Havalimanı istikametine tamamen kapandı. Yaralıların hastaneye sevk edilmesi ve otomobilin olay yerinde kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Uçağa yetişmek isteyen bazı yolcu ve havalimanı çalışanı Atatürk Havalimanı'na kadar yürümek zorunda kaldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber