Kuşadası'nda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Kuşadası'ndaki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için ilk tören Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ile daire amirleri, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katılırken törenleri turistlerde meraklı gözlerle izlediler.

Törende, Kuşadası Belediye bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kuşadası Kaymakamlığı, Kuşadası Belediyesi ve Kuşadası Garnizon Komutanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı'na konuldu. Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. Yılı nedeniyle Kuşadası'nda gerçekleştirilecek olan kutlamalar kapsamında akşam da Kuşadası Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından konser verildi.

Ayrıca Kuşadası'ndaki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazartesi sabahı 09.00'd Kaymakamlıkta tebriklerin kabul ile devam edecek. 89. yıl kutlamaları kapsamında saat 10.00'da Özer Türk Stadyumu'nda resmi törenler yapılırken, saat 19.00'da ise Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirilecek. 29 Ekim akşamı ise Kısmet Otel kavşağından başlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü Atatürk Anıtı'nda sona erecek. Saat 20.00'de ise Atatürk Meydanı'nda Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Cumhuriyet Şöleni ile devam edecek. Gerçekleşecek törende Tolga Çandar ve Sebahat Akkiraz gibi ünlü sanatçılar sahne alarak, ücretsiz halk konserleri verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber