AB, bakanların saçlarına ak düşürdü

Haber Giriş : 02 Ekim 2005 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, Dışişleri Bakanı Gül ve Devlet Bakanı Şahin'in saçlarındaki aklar çoğaldı, yüzlerindeki çizgiler belirginleşti

AVRUPA Birliği (AB) ile müzakereler ve zorlu siyasi tartışmalar Bakanlar Kurulu'nu ihtiyarlattı. 3 Kasım 2002'de işbaşı yapan AKP Hükümeti'ndeki bakanlar, zorlu geçen AB görüşmeleri sırasında neredeyse fazladan 4-5 yaş yaşlandı. Kabinede saçlar beyazladı, seyrekleşti, göz altlarında şişlikler oluştu. Yüzdeki çizgiler biraz daha artarken, gözlere de yorgun bir ifade oturdu.

AB ile görüşmelerde en çok etkilenenler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül oldu. Erdoğan ile Gül'ün görüntüsünde 3 yıl içerisinde gözle görülür bir biçimde değişiklikler ortaya çıktı. Başbakan'ın göz altları şişti

Erdoğan, Başbakan koltuğuna oturmadan önce saçlarına bu kadar ak düşmemişti. Erdoğan'ın saçları daha sıktı ve göz altları bu kadar şiş ve yorgun değildi. Başbakan'ın yüzündeki çizgiler de son 3 yıl içerisinde gözle görülür bir biçimde arttı.

Geç yatıp erken kalkıyor

Başbakan'ın yurt dışında çok gezdiğini, gece geç yatıp erken kalktığını belirten AKP'li vekillere göre, bu tempoya dayanmak çok zor. AKP Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu da, uykusuzluk, zamanında yemek yememek, fazla efor sarfetmekten dolayı Başbakan'ın gözlerinde şişkinlik olmaya başladığını ifade etti.

Oğlunun jölesi saç döktü

Dışişleri Bakanı Gül'ün saçlarındaki siyahlar azalırken, biraz da seyrekleşti. Gül'ün saçlarındaki seyrekleşmeye bir neden olarak da oğlunun jölesini kullanması gösteriliyor. AB ülkelerinin dışişleri bakanları ile çetin bir mücadeleye giren Gül'ün saçlarındaki aklar gözle görülür bir biçimde arttı.

Şahin'e göz damlası

Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, günde 5-6 saat uyumanın da verdiği yorgunlukla gözlerine zaman zaman suni gözyaşı damlası kullanıyor. Çok okumaktan dolayı zaman zaman gözlerinde yorgunluk hisseden Bakan Şahin, çareyi damlada buldu. Şahin'in saçlarındaki beyazlarda artış gözlenirken, yüzündeki çizgiler de belirginleşti. Yaz döneminde rejime başlayan Bakan Şahin, 6 kilo verdi. Günde sadece 1 dilim ekmek yiyen Şahin, 2 ayda forma girdi. Yoğun tempoda çalışan Şahin, çay, kahve içmemeye gayret ediyor. Bol su içen Şahin, nar çiçeği çayı seviyor. Yemek seçmeyen Şahin, sadece sarımsaklı ve soğanlı birşey yemiyor.

tercüman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber