Yakutiye Belediyesi oyun parkları ile çocukları sevindirdi

Erzurum merkez ilçe Yakutiye Belediyesi, Her Mahalle ve Sokağa Oyun Parkı Projesi çerçevesinde 10 mahalledeki oyun alanlarını tamamlayarak hizmete açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ali Korkut, çocuklara bayram hediyesi olarak açtıkları oyun parklarına yenilerini ekleyeceklerini söyledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un Her Mahalle ve Sokakta Bir Oyun Alanı Projesi çerçevesinde yıl içerisinde 24 oyun parkı kuruldu. Bu parklardan 12'sinin yanına ise spor tesisi de yapıldı. Muhtarlara, 'Mahalle ve sokaklarınızda uygun alan bulun, park yapayım' çağrısı yapan Ali Korkut, ortak alanların komşuluk ilişkilerinden, geleneksel çocuk oyunlarının gelişimine kadar bir dizi yararları olduğunu söyledi. Korkut, ?Bu yıl içerisinde 24 adet oyun parkı yapıyoruz. Bunlardan 12'sinin yanı başına spor tesisi kuruyoruz. Mahallenin çocukları, gençleri vakitlerini oyun oynayarak, spor yaparak geçirsinler. Mahallelerimiz ve sokaklarımız çocuk sesleriyle şenlensin istiyoruz. Bunun için sık sık muhtarlara da çağrı yapıyoruz, uygun yer bulun. Yer bulunduğumuz her alana oyun parkları kuracağız.? dedi. Korkut, Yakutiye Belediyesi'nin oyun parklarından 10 tanesini çocukların güzel vakit geçirebilmeleri için bayram arifesine yetiştirerek, açılışını yaptıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrü Paşa semti muhtarlık binası önünde yapılan parka salıncakta çocukları sallayıp, mahallenin hanımlarına parktan memnuniyetlerini sordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber