Kayak Kulübü'nden Vali Aksoy'a ziyaret

Samsun Kayak Kulübü Başkanı İdris Kibaroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Kayak Kulübü Başkanı İdris Kibaroğlu, düzenlenen ziyarette yaptığı konuşmada yeni dönemde kayak sporunu daha geniş kitlelere yaymakla beraber hazırladıkları projeleri hayata bir bir geçireceklerini ifade etti. Çok güçlü bir yönetim kurulu ile yola çıktıklarını belirten Samsun Kayak Kulübü Başkanı İdris Kibaroğlu, hedeflerinin sporcu yetiştirmek olduğunu ve açacakları kayak okullarıyla da öncelikle çocukları, sonra da yetişkinleri bu spor dalıyla tanıştıracaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy ise kayak kulübünün Samsun'da en iyi şekilde oluşturacağı projelerle kayak sporunda güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inandığını dile getirdi. Vali Aksoy, "Bunun için Ladik ilçemizde mevcut Akdağ Kayak Merkezi'nin bu projelere vereceği katkı büyük olacaktır. Yeni yönetiminizin hayırlı olması dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber