Atilla Gülsar'dan okul müdürlerine 'demokratik ortam' vurgusu

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Kestel ilçesinde görev yapan okul idarecileri ile bir araya geldi. Gülsar, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çimento Fabrikası Endüstri Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, demokratik bir ortamda, idareci, öğretmen ve veli işbirliği ile yönetilen okulların başarıyı daha çabuk yakalayacağına inandığını söyledi. Toplantıya İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun ile Şube Müdürleri Kemal Ünal ve Haşmet Yahya Kartoğlu da katıldı.

Yöneticilerden okullarını işbirliği ile demokratik bir ortamda yönetmelerini isteyen Atilla Gülsar, ?Hiçbir şey zorlamayla olmaz. Yöneticilerimiz okullarını demokratik bir ortamda ve öğretmenleriyle işbirliğinde yönetirse başarıya daha çabuk ulaşırlar. Okullarda akıl bankaları oluşturulmalıyız.? dedi. Bursa'nın geçen yıl üniversite sınavlarında ilk dörde girdiğini hatırlatan Gülsar, başarının işbirliği ile geldiğini belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜLSAR 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Eğitimde feda edilebilecek tek bir ferdin dahi olmadığını ifade eden Atilla Gülsar, ?9. sınıfta iki yıl üst üste başarısız olarak örgün eğitim dışına çıkan öğrencilerimiz var. Bu çocuklarımızla daha fazla ilgilenmeliyiz. Her öğrenci mutlaka öğrenebilir. Yeter ki uygun yöntem ve teknikler uygulansın. Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak uygulamaya koyduğumuz ?Çalışkan 9'lar' projemiz bu yıl da devam ediyor? dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar toplantının ardından öğretmenler odasına geçerek okulun öğretmenleriyle de bir süre sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber