Veliler masa tenisinde hünerlerini sergiledi

Kars'ta, Sultan Alparslan Koleji, 1. sınıf öğrenci velileri masa tenisi turnuvasında hünerlerini gösterirken, ilk 3'e giren veliler madalyalarını okul müdürünün elinden aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultan Alparslan Koleji tarafından geleneksel olarak düzenlenen turnuva, heyecanlı ve renkli görüntülere de sahne oldu. Katılımın yüksek olduğu turnuvada veliler oynadı öğrenciler izledi.

Kars'ta eğitimde gösterdiği başarıların yanı sıra sosyal aktivitelerde de adından söz ettiren Sultan Alparslan Koleji, öğrenci velilerini masa tenisinde yarıştırdı. Yarışmaya çocuklarıyla gelen veliler, daha sonra masa tenisi salonuna geçerek müsabakalara katıldı. Eleme usulü yapılan müsabakalarda çocukları karşısında maç yapmanın heyecanını yaşayan veliler, kıyasıya mücadele ettiler.

Çocuklar babalarıyla böyle bir faaliyete katılmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Turnuvanın çekişmeli ve zorlu geçen final müsabakaları sonrası Gültekin Şekerci birinci, Ferhat Akpınar ikinci, Salih Tam ise üçüncü oldular.

Sultan Alparslan Koleji Okulu Müdürü Fatih Akaslan, turnuvanın veliler arası diyaloğu geliştirmek ve okul, veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini dile getirdi. Akaslan, okulun eğitim yönünden kendini ispatlamış bir kurum olduğunu da belirterek, şöyle konuştu: ?Bu tür organizasyonlarla velilerle de diyalogu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında velilerimizin rekabet içerisinde hoşça zaman geçirerek kaynaşmaları bizleri sevindirdi. Güzel bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Etkinliğimize katılan babalara, turnuvaya katkılarını esirgemeyen öğretmenlerime teşekkür ediyorum.?

Öte yandan turnuva sonunda ilk 3 dereceyi elde eden velilere madalyalarını okul müdürü Fatih Akaslan verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber