Diyarbakır'ın manevi ve tarihi dokusu Kastamonulu iş adamlarını sevindirdi

Diyarbakır, Kurban Bayramı'nda Kastamonulu iş adamlarını ağırladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'ın manevi ve tarihi dokusu, kardeşlik ve birlik duygularının yoğunluğu Kastamonu İş Adamları Derneği (KİAD) üyelerini sevindirdi.

Yıllardır yaşanan olaylar ve medyanın aktardığı kadarıyla oluşan ön yargıları yıkmak, temelinde kardeşlik olan birlik ve beraberliği geri kazanmak amaçlı bir adım atan KİAD, Diyarbakırlı kardeşlerini evlerinde ziyaret etti. İslamiyet'in Güneydoğu'daki ilk kapısı olan Diyarbakır'da hem kardeşlik hem manevi huzurun hazzını yaşayan KİAD'lı iş adamları, unutulmaz bir bayram geçirdi. Diyarbakırlı vatandaşların misafirperverliği ve kardeşlik duyguları karşısında Kastamonulu iş adamları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Gerçekleştirdikleri bayram ziyaretinde çok farklı tablolarla karşılaşan KİAD üyeleri, sahabeler diyarı niteliğindeki Diyarbakır'ın birçok yönden öne çıkarılabilecek bir yer olduğunu vurguladı. Gördükleri aile manzaraları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Kastamonulu iş adamları, Diyarbakırlı çocukların yaşam şartlarına göre çok başarılı ve saygılı olduğunun altını çizdi. Bayram dönüşü duyguları dile getiren iş adamları, herkesin hayatında bir kez olsun Diyarbakır'ı görmesi gerektiğini belirtti. Bayramda Diyarbakır'ı ziyaret eden iş adamlarından Erol Verep, Murat Eski, Celal Çerçioğlu, Haşim Ünal, Ali Demirel ve Ömer Faruk Yücehalil, düşüncelerini şöyle dile getirdi:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber