İşe başladığı gün elektrik akımına kapıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde işe başladığı ilk mesai gününde elektrik akımına kapılan ve yaşam belirtisi olmadığı söylenen alçı ustası, kaldırıldığı hastanede doktorların uzun uğraşları sonucu yeniden yaşama döndürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Yeni Mahalle Erenler Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir inşaatın zemin katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alçı ustası Yücel Çelebi (24), mutfak olarak kullanılan odada bulunan elektrikli semaverden kaynaklandığı tahmin edilen kaçaktan elektrik akımına kapıldı. Olay anında, inşaat dışında olan çalışma arkadaşları geldiklerinde Çelebi'yi devrilen semaverle birlikte yerde yatar vaziyette bulurken, hemen inşaatın elektrik akımını devre dışı bırakarak durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Yaşam belirtisi vermediği belirtilen Çelebi, ambulansla kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık görevlileri ve doktorlar tarafından yapılan uzun müdahalelerin ardından yeniden yaşama döndürüldü. Yücel Çelebi, daha sonra hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Özel Medline Konya Hastanesi'ne sevk edildi. Çelebi'nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yücel Çelebi'nin, arkadaşları ile birlikte inşaatın iç cephe alçı işlerini yapmak üzere çalışmaya yeni işe başladığı belirtildi. Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri de şantiye elektriği kullanılan inşaat alanında incelemede bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber