Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü kalitesini tescilleyecek

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi' almak için şube müdürleri ve personele yönelik hizmet içi eğitim kursu başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurs açılış programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, amaçlarının eğitim hizmetlerinde kaliteyi artırmak olduğunu söyledi.Bilge, hizmet sunumunda personelin bilgi ve görgüsünü artırmak ve bu sayede vatandaşın memnuniyetini sağlamaya önem verdiklerini ifade etti.

Eğitim hizmetlerini sunmada mükemmele yakın bir noktaya ulaşmayı hedeflediklerine değinen İl Milli Eğitim Müdürü Bilge, "Çalışanlarımız iyi niyetli olabilir. Ancak bilgi eksikliği ile hizmet sunumunda bazı aksaklıklar, memnuniyetsizlikler yaşanabilir. Bu nedenle insanımıza daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla kalite yönetim belgesi için başvurduk. Amacımız birinci derecede belgeyi almak değil insanımıza layık olduğu en güzel hizmeti güler yüzle sunmak." dedi.

Daha sonra eğitim uzmanlarından Fatih Tuna, kursiyerlere teorik uygulamalı olarak kalite belge yönetimi bilgisi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge binasında düzenlenen hizmetiçi eğitim kursuna 40 personel katıldı. 90 gün süreli kurs 2 kademeli olarak gerçekleştirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber