Suriye'de öldürüldüğü iddia edilen Türk'ün babası: Haberi alınca yıkıldım

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'nın, Halep'teki çatışmalarda öldürülenlerin arasında Gaziantep nüfusuna kayıtlı, Abdullah Karakan (31) isimli bir kişinin öldüğünü iddia etmesi, Gaziantep'teki aileyi üzüntüye boğdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baba Hüseyin Karakan; oğlunun, 2 ay önce İstanbul'a çalışmak için gittiğini söylediğini anlattı. Karakan, haberin doğru olmaması için dua ettiklerini söyledi. Acılı baba, 2 çocuk babası olan oğlunun ailesiyle de sorunları olduğunu söyledi.

Gaziantep'te dönercilik yaparak geçimini sağlayan baba Hüseyin Karakan, oğlunun Suriye'de öldürüldüğü yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı. Oğlunun fotoğraflarını bilgisayardan teşhis ettiğini, ancak haberin doğru olmamasını dilediklerini anlatan baba, ?2 ay önce İstanbul'a çalışmaya gittiğini söyledi. Ailevi problemleri de vardı. Biz burada aynı dükkanda çalışıyorduk. Beni de en son bir ay önce aradı ve 10 güne kadar geleceğini söyledi. Haberi aldığımda yıkıldım, öldüm, bittim. Kimsenin haberi yok. Annesine ne söyleyeyim? Oğlun öldü mü diyeyim?? diyerek gözyaşı döktü. Acılı baba, oğlunun, Hüseyin (6) ve Yusuf (4) isminde iki erkek çocuğu bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber