1 ton mavi kapakla 5 engelli tekerlekli sandalye sahibi oldu

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) üyeleri, topladıkları bir ton 125 kilogram mavi kapakla 5 engelliye tekerlekli sandalye aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2012 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sandalyeler Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi'nde düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.

Törene Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kasap, Basın Yayın ve Enformasyon Adana Müdürü Mustafa Keleş katıldı. Tekerlekli sandalyesine kavuşan engelliler ise kendilerine bu imkânı sağlayanlara teşekkür etti.

"Hayatı paylaşmak, engelleri aşmak için bir mavi kapak da sen at" kampanyasına katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mustafa Karslıoğlu, "Topladığımız mavi kapakların yerini bulması çok sevindirici. Burada 5 engellimize tekerlekli sandalyesini vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu kutulara attığımız pet şişe kapakları yürüyemeyen engellilere fayda sağlamanın yanı sıra çevreyi temiz tutmaya da yönlendirecektir. Sadece okulda içtiğiniz suların değil, evinizde kullandığınız petlerin kapaklarını da bu kampanyaya ekleyerek yardımlaşmayı paylaşma duygusunu yaşamalısınız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber