Yolcu minibüsü ile servis aracı çarpıştı: 3 yaralı

Ümraniye'de yolcu minibüsü ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 3 kişi yaralanırken, kazanın ardından tartışma çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Kasım 2012 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, saat 16.00 sıralarında Ümraniye Esenevler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ümraniye-Göztepe SSK hattında çalışan Muammer A. yönetimindeki 34 M 3079 plakalı yolcu minibüsü, Cengiz Topel Caddesi'nde seyir halindeyken Kenan K. yönetimindeki 34 RKD 75 pakalı servis minibüsü Böğürtlen Sokak'tan bir anda önüne çıktı. Araçların çarpışması sonrası minibüste bulunan Saniye Doğan ve Beyhan Safoğlu isimli yolcularla servis aracında bulunan Ahmet Karaboğa yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, minibüs içerisinde bekleyen Doğan ve Safoğlu ile servis aracında bulunan Ahmet Karaboğa'yı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Öte yandan kazayı duyarak olay yerine gelen yolcu minibüsünün sahipleri ile servis minibüsü sürücüsü Kenan K. arasında tartışma çıktı. Kendisinin hatalı olmadığını savunan Kenan K.'ye tepki gösteren minibüs sahipleri, polis tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber