Alan Öğretmenliği Değişikliği İşlemleri Yarın Başlayacak

Bugün öğlen saatlerinde "Alan Değişikliğine ne Oldu?" başlıklı bir haber yayımladık. Bu haberde Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Remzi Kaya'nın yaptığı açıklama gereğince alan değişikliğine ilişkin başvuruların 03-14 Ekim 2005 tarihleri arasında alınacağının açıklandığını ancak bugün, Ekim'in 5'inde olmamıza rağmen başvuruların hala alınmadığını belirtmiştik. MEB yetkililerinden bize iletilen bilgiye, teknik bir sorun oluşmuş olup, başvurular yarından itibaren alınmaya başlanacaktır. Ziyaretçilerimize duyurulur.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Ekim 2005 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşte bugün yayımladığımız haber


Sitemize ulaşan maillerden bir örnekler

1- Alan değişikliği ile ilgili başvuruların 03/10/2005 tarihinde başlayacağı Syn. Remzi Kaya tarafından açıklanmıştı. Ancak 2 gündür ilsis sayfasına bakıyorum başvuru ile ilgili herhangi bir link olmadığı gibi açıklama da mevcut değil. Bbaşvurular bu sene internet ortamından yapılmayacakmı?
Bu konuda acil bir bilgilendirme yapmanız mümkün mü?

2- Merhabalar... Geçen günlerde öğretmen branş değişikliğinin 3 ekimde başlanacağı bakanlık tarafından bildirilmişti. Ancak hala ilsiste bununla ilgili bir şeye ulaşamıyoruz. Bu konuda bilginize başvurmak istedik... İlginizden dolayı şimdiden teşekkür ederek iyi çalışmalar dileriz.

3- Personel genel müdürlüğü 3 ekim itibariyle branş değişikliklerinin yapılmaya başlayacağı hakkında bir mesajı vardı ama şu ana kadar bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.
Teşekkürler iyi çalışmalar.

4- Daha önce memurlar.net'te de yayınlandığı üzere; MEB personel genel müdürü bir açıklama yapmış ve 1-30 eylül tarihleri arasında yapılması gereken branş değişikliği başvurularının 3-17 ekim tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştu.Ancak hala ilsis ya da personel web sayfaalrında konu ile ilgili bir link yok. Acaba benim gözden kaçırdığım başka bir haber mi yayınlandı yoksa MEB ne yapacağını bilmiyor mu?
kONUYLA İLGİ PERSONEL.MEB.GOV.TR sayfasındaki telefonlardan da bilgi alamadım. Çoğu zaten cevap vermiyor. Size bilgi ulaşırsa, sitede yayınlarsanız çok sevinirim


MEB'in 12 Eylül tarihli açıklaması

T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü

Sayı :B.08.0.PGM.0.23.10.2- 541 / 55559 12 EYLÜL 2005

Konu :Alan Değişikliği
???????. VALİLİĞİNE
(İl Millî Eğitim Müdürlüğü)

İlgi : Öğretmenlerin 2005 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu.

İlgi Kılavuz'un 6'ncı maddesinde Alan Değişikliğine İlişkin İşlemler konusuna yer verilmiş olup EK-1 Takvim'de 12-30 Eylül 2005 tarihleri arasında başvuruların alınacağı, Ekim- 2005'te de işlemlerin sonuçlandırılacağı belirtilmiştir.

Ancak; ilk defa uygulanacak olan Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavı (Uzman Öğretmenlik) başvurularının da elektronik ortamda alınması aynı tarihler arasında planlanmış olması, yüksek oranda öğretmenin bu sınava başvuru yapacağının tahmin edilmesi nedeniyle sistemde sorunlar oluşabileceği düşünülmektedir.

Bu nedenle; alan değişikliğine ilişkin başvuruların 03-14 Ekim 2005 tarihleri arasında alınıp 31 Ekim 2005 tarihine kadar sonuçlandırılması planlanmıştır.

Konunun ilgili öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Remzi KAYA
Bakan a.
Genel Müdür

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber