Suşehri Selçuk Fen Dershanesi, öğrencileri geleceğe hazırlıyor

Sivas Suşehri Selçuk Fen Dershanesi, 11. sınıf öğrencilerine geleceklerini hazırlamaları hakkında bilgilendirme programı düzenledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rehber öğretmenler Ufuk Baloğlu ve Sinan Yeğiner'in düzenlediği programa 18 öğrenci katıldı.

Rehber öğretmen Ufuk Baloğlu, "Burada bir aile ortamı hazırladık. Düzenlediğimiz bu tür uygulamalarla öğrencilerimizin meslek hayatına yönlendirme, sınav sistemi bilgilendirme, ders çalışma yöntemleri ve motivasyon hakkında bilgi ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Karşılıklı soru ve cevaplarımızla doğruya ulaşmaya çalışıyoruz. Hiçbir öğrencimizin kafasında soru işareti kalacak konular kalmasını istemiyoruz. Amacımız büyük şehirlerdeki öğrencilerle aynı seviyeye yakalamak, öğrencilerimize başarıyı sağlayacak yolları, imkânlarını göstermektir. Başarıya birlikte harekât ederek ulaşacağız. Öğrencilerimizin ilgi ve samimiyetinden memnunuz.''dedi.

11. sınıf öğrencilerinden Enes Kaya ise "Öğretmenlerimin böylesi bir program düzenlemesi beni çok mutlu etti. Bizimle yakından ilgilenmeleri, bize doğru yol ve yöntemleri göstermelerinden çok memnunum. Bu samimi ortamdan başarı sağlayacağımıza eminim." diye konuştu.

Geleceğe hazırlama programlarının ilerleyen zamanda devam edeceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber