Ak Partili kadınlar burs için kermes açtı

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilat Kadın Kolları, üniversite öğrencilerine burs kazandırmak adına yiyecek kermesi açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hülya Palademir başkanlığında Mudanya İnönü Bulvarı üzerine kurdukları standa yiyecek kermesi açan Ak Parti Mudanya İlçe Teşkilat Kadın Kolları, üniversite öğrencilerine burs kazandırmayı hedeflerken, elde edilen geliri ise Mudanya Yardımseverler Derneği'ne verileceği belirtildi. Başkan Hülya Palademir yaptığı açıklamada, "Ak Parti Kadın Kolları olarak Mudanya Yardımseverler Derneği'nin Üniversite öğrencilerine eğitim bursu verdiğini biliyorduk. Bu sebeple kadın kolları olarak düzenlediğimiz kermesin gelirinin tümünü bu derneğimize vererek eğitime katkıda bulunmayı amaçladık. Bu etkinliklerimizi yıl içerisinde sık sık tekrarlama kararı aldık. Böylece ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sağlayacağımız gelirle bir nebze olsa da katkıda bulunmaktan çok mutluyuz" diye konuştu.

Kermeste bulunan Yardımseverler Derneği Başkanı Zehra Nur Biricik ise, "Vatandaşlardan gelen yardımlarla faaliyetini sürdüren derneğimiz ilk defa bir gurup tarafından tertiplenen kermes sonucu gelirlerinin bizlere verilmesiyle yapılan bir yardımı almış oldu. Dilerim bu yardımlaşma diğer guruplara örnek olur onlarda bizlere bu şekilde destek veririler. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Palademir'e ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman'a teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ilgi gösterdiği kermeste, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman standın başına geçerek satışa katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber