Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasına taşındı

Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binasına taşındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başhekim Dt. Murat Yüksel, hizmet bakımından Türkiye'deki 152 hastane arasında ilk sıralarda olduklarını söyledi.

Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hizmet kalitesiyle Türkiye'de sayılı hastaneler arasına girmeyi başardı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Başhekim Dr. Murat Yüksel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Sivas'ta 2008 yılında kurulduğunu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Yardımcısı Nemci Akman, Sağlık İl Müdürü Dr. Bahattin İlter ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Levent Sağlam'ın da katıldığı programda, Başhekim Dt. Yüksel, 7 bin metrekare üzerine kurulan yeni merkezin, güçlü hekim kadrosuyla Sivas halkına daha iyi hizmet vereceğini vaat etti.

Yüksel, merkezde yaşlı ve engelliler için özel oturma alanları, çocuklar için oyun odaları, monitörden randevu alma, doktor seçme ve hasta takibi, kafeterya gibi birçok yeniliklerin bulunduğunu söyleyen Başhekim Yüksel, 2008 yılı ile 2012 yılı karşılaştırıldığında, gelinen noktanın çok iyi olduğunu, ancak çalışmaların daha başarılı bir şekilde süreceğini dile getirdi.

Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin polikliniklerini de gezdiren Yüksel'i, Vali Yardımcısı Nemci Akman kutladı. Akman, bu yeni binanın Türkiye'deki diş merkezlerinin içerisinde en iyilerinden biri olduğunu söyledi. Sağlık İl Müdürü Dr. Bahattin İlter de Başhekim Yüksel'i çalışmalarından dolayı kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber