Apartmanın bodrum katında ceset bulundu

Sultangazi'de vatandaşların 'apartmandan kötü kokuların geldiğini' ihbar etmesi üzerine binanın bodrum katına gelen polis, boğazı kesilerek öldürülmüş bir kişinin cesedini buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendilerine gelen "Apartmanın içinden kötü koku geliyor" ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, Yunus Emre Mahallesi 565. Sokak'ta bulunan 30 numaralı apartmana gitti. Binanın bodrum katına giren polis, kurtlanmış ve ağır kokan bir cesetle karşılaştı.

Yapılan inceleme sonunda cesedin yaklaşık 10 günlük olduğu anlaşıldı. Bangladeş uyruklu ve 30 yaşlarındaki bu kişinin boğazının kesilerek öldürüldüğü öğrenildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Apartman sakinlerinden Mehmet Yağız, "O katta yabancı uyruklu vatandaşlar yaşıyordu. 4 kişi yaşıyordu. Birinin öldürüldüğünü öğrendik. Diğer üç kişi şuan kayıplar. 10 gündür yoğun bir koku vardı. Son üç gündür de bu koku oldukça ağırlaştı. Polise haber verdik. Polis geldiğinde cesetle karşılaştı" dedi.

Mahalle sakinlerinden Hüseyin Yılmaz ise, "Arabamı yıkamaya çıkmıştım. Mahallelilerin toplandığı gördüm. Baktık yoğun bir koku vardı. Vatandaşlar polise haber verdi. Polis gelince de içerde ceset olduğunu öğrendik" diye konuştu.

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber