Düzce Gençlik Merkezinde İngilizce sınavı yapıldı

Düzce Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi İngilizce kursuna katılmak isteyen kursiyerlerin kurlarını belirlemek amacıyla sınava tabi tuttu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince verilecek olan İngilizce kursu için sınav yapıldı. Düzce Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğünce gençlik merkezi tarafından verilecek olan İngilizce kursu sınavına toplam 400 kursiyer katıldı. Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen sınavda kursiyerler İngilizcedeki seviyelerini ölçecekler.

Düzce Gençlik Hizmetleri Lideri Abdullah Şahin, Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğünün desteği ile Gençlik Merkezi olarak yoğun talep üzerine İngilizce kursu açtıklarını söyledi.

İngilizce kursu için geniş kapsamlı bir sınav yaptıklarını belirten Şahin, ''Sınav sonucunda katılanların seviyeleri belirlenecek. Bu seviyelere göre de sınıflar açacağız. Güzel bir kurs dönemi olacağını düşünüyorum. Bu sınıflarda değerlendirmeler yapacağız. Hocalarımızı belirledik. Kurslarımız, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere saat 12.00'den 20.00'a kadar devam edecek. Sınava 400 kişi girdi. Kurslarımız ücretsizdir. Ney, gitar, bağlama, matematik, ebru, hat, çini, resim ve bu gibi kurslarımız da var. Kurslarımız, 2013 yılının sonuna kadar devam edecek. Kurs sonunda sergi açacağız'' şeklinde konuştu.

Amaçlarının gençlerin vakitlerini dolu dolu geçirmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Şahin, ''Vatanına milletine hayırlı bir bireyler yetiştirmek için kurslarımızı açtık. Gençler kahvelerde boş yere vakit harcayacaklarına gençlik merkezlerine gelip zamanlarını buralarda değerlendiriyorlar. Bizde bu amaçla kurslar açıyoruz'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber