Türkoğlu: Vizyoner ve misyoner bir bakış açısıyla hızla ilerliyoruz

Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Bölge insanına ve bölgedeki değerlere inanarak taş yerinde ağırdır misaliyle buradaki arkadaşlarımızla birlikte çok önemli ve süratli vizyoner ve misyoner bir bakış açısıyla yolumuzda hızla ilerliyoruz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 13:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalık YEDAŞ'ın Kalite ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Anlayışı ve Bölgesel Enerji Hareketi adıyla yürüttüğü Kurumsal, Sosyal Sorumluluk, Kalite ve Mükemmellik Yolculuğu söyleşisi, Büyük Samsun Oteli'nde yapıldı. Söyleşiye çok sayıda bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile bölgede enerji sektörünün önde gelen firma yöneticileri katıldı. Söyleşi öncesinde YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Kal-Der Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan ve tedarikçi firmalar arasında Ulusal Kalite Hareketi iyi Niyet Bildirgesi imzalandı. Ardından da söyleşiye geçildi.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği Başkanı Serdar Dinler, Kal-Der Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, Bilim İlaç Genel Müdürü Doktor Erhan Baş, Kal-Der Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi, söyleşide kalite felsefesi ile düşüncelerini aktardı. Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ise şirketlerinin toplam kalite, kurumsal sorumluluk ve bölgedeki vizyonlarıyla ilgi bilgi davetlilere bir sunum yaptı.

29 Aralık 2012'de resmen devraldıkları Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş'nin daha önceden konulan hedefi doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Türkoğlu, "Bu hedefimiz Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Ahmet Çalık beyin bizlere gösterdiği Avrupa Mükemmellik ödülüdür. Biz de bölge insanına ve bölgedeki değerlere inanarak taş yerinde ağırdır misaliyle buradaki arkadaşlarımızla birlikte çok önemli ve süratli vizyoner ve misyoner bir bakış açısıyla yolumuzda hızla ilerliyoruz." şeklinde konuştu.

Mükemmellik ve toplam kalite yönetimi sürdürülebilirliği ve paydaşlarla birlikte yapılabildiğinin olmazsa olmazının, tüm paydaşların eşitliğini içeren bir yöntem olduğunu ifade eden Türkoğlu, "Bizim paydaşlarımız çalışanlar, müşteri, toplum, hissedar ve tedarikçilerdir. Bu modelin ne büyük özelliği ve sürdürülebilirliğinin en önemli kritik noktası, kalite konusunda sistemdeki her kesin eşit, sürdürülebilir bir sinerji içinde şeffaf ve ölçülebilir olmak kaydıyla herkese örnek ve kalıcı olarak kendisini ifade etmesidir. Biz bu yolda Kal-Der ile birlikte inşallah önümüzdeki yıllarda çok daha üst düzey seviyelere çıkarak bu sinerjimizi paydaşlarımızla başlatıp diğer bütün kuruluşlara örnek olacak şekilde sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

"YÖNETİM KALİTESİNİN GELİŞMESİNE ÇABA GÖSTEREN BİR KURULUŞUZ"

Kal-Der Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan ise "Kuruluşundan bu güne geride bıraktığımız 21 yıl içinde yüzlerce kuruluş bu harekete katıldı. Ve sürekli de devam ediyor. Bazı kuruluşlarımız öne çıkıyor. Onların sadece kendi büyümeleri için değil, şehir ekonomileri için, Türkiye ekonomisi için hatta dünyanın gelişimi için önderlik ettikleri bir gerçektir. Dünya böyle büyüyor. Biz Kal-Der olarak standartlarla yönetim anlayışının ötesinde yönetim kalitesinin gelişmesine çaba gösteren bir kuruluşuz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber