GESOB Başkanı: Dolgu alanları belediyeye devredilmeli

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, Hacı Hüseyin ve Gemilerçekeği dolgu alanlarının yeniden Giresun Belediyesi'ne tahsis edilmesi gerektiği söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kara, bu yöndeki taleplerini Giresun ve Giresunlunun menfaati için dile getirdiklerini belirtti.

GESOB Başkan Ali Kara, ?Bu girişimlerimizin siyaseten istismar edilmemesi açısından, ifadelerimiz son derece açık ve şeffaftır. Giresun ve Giresunlular içindir. Netice itibari ile süreci hızlandırarak sonuç almak içindir.? dedi.

Kara, birlik binasında düzenlediği basın toplantısında, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Giresun Belediyesi'ne devredilen 2 dolgu alanının tahsislerinin iptal edildiğini hatırlattı. Daha önce de dolgu alanlarının belediyeye tahsisinin yeniden yapılmasını istediklerini ifade eden Kara, ancak bugüne kadar bu isteklerine olumlu sonuç alamadıklarından yakındı.

GESOB Başkanı Ali Kara, şöyle konuştu: ?Bir kıyı kenti idarecisinin sorumluluğu, ilimizin komşu illerde yapılan güzel hizmetlerden geri kalmaması gerek görüntü çirkinliğinin giderilmesi, ekonomik avantajlarla ve buralara yapılacak güzel projelerle insanımıza yaşam alanları kazandırılması için bu dolgu alanları belediyemize tahsis edilmelidir. Bundan önce yapmış olduğumuz girişimlerinde etkisiyle belediye ve Milli Emlak Müdürlüğü arasındaki itilafa konu olan hususlarla ilgili çözüm için belediye başkanlığımız üzerine düşen görevi yaparak ilk adımı atmıştır. Yeniden tahsisin yapılması için yazışmaları başlatmıştır. Belediyemizin Hacı Hüseyin ve Gemilerçekeği Mahallesi dolgu alanları için hazırladığı çok güzel ve bizce verimli projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için özellikle bu bölge mahalle sakinleri, tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları üzerine düşen görevlerini yerine getirmeye davet ediyoruz. Bu mevkilerin bir an önce Belediye'ye devrinin yaparak hayata geçirilecek projelerle bu çirkin ve ayıplı görüntüden Giresunluları kurtarmalıdır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber