7 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 16.00'da Filistin Platformu Başkanı Erol Yarar ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 17.00'da Tunus Ulusal Kurucu Meclisi Haklar, Özgürlükler ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Suad Abdürrahim ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 08.00'da çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Slovakya'ya gitti.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurulu'nda saat 14.00'te 13 ilin büyükşehir olmasını öngören kanun tasarısı ele alınacak.

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda saat 10.00'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçesi görüşülecek.

- TBMM Dışişleri Komisyonu'nda saat 11.00'de bazı uluslararası anlaşmaların uygun bulunduğuna dair kanun tasarıları ele alınacak.

- TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, saat 11.00'da eski başbakanlardan Tansu Çiller'i, Yeniköy'deki evinde dinleyecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, temaslarda bulunmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gidecek.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 11.00'da bakanlığı tarafından organize edilen ''Yaz Projeleri'' etkinliğinin kapanış törenine katılacak.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 10.00'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası Yürütme Kurulu ve Genel Kurulu'na katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 10.00'da İstanbul Wow Convention Center'da Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi'ne, saat 17.00'da Hilton Otel'de İklim Yatırım Fonları Ortaklık Forumu'na katılacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.30'da CNR EXPO'da 48. AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı'na, saat 14.45'te Ataşehir'de Seramik Federasyonu binasının açılışına katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Yetmez, saat 10.00'da Le Meridien Otel'de Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nca düzenlenen ? Çalışma Hayatında Enetim Politikaları ve Uygulamaları? seminerine katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 13.00'da partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 11.00'da İnsani Değerler Derneği Başkanı Mehmet Bozdemir ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Hollanda ve Türkiye'deki CEO'larla İstanbul'da saat 08.00'da Divan Otel'de düzenlenen yuvarlak masa toplantısına katılacak, Rutte ve beraberindeki heyet saat:14.00'da İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret edecek.

- Monako Prensi II. Albert ve beraberindeki heyet saat 11.00'da İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret edecek, Prens II. Albert saat 14.00'da Boğaziçi Üniversitesi'nde çevre konulu konferans verecek.

- İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla ilgili duruşmayı izlemek için Türkiye'ye gelen Fransa, Almanya, Yunanistan, İsviçre, İngiltere, Hollanda Barosuna bağlı avukatlar ile Avukat Haklarını İzleme Grubu'ndan hukukçular saat 11.00'da İHD İstanbul Şubesi Toplantı Salonu'nda duruşmaya ilişkin bir açıklama yapacak.

- MED Kültür Sanat Derneği üyesi sanatçılar, saat 13.00'te İnsan Hakları Derneğinde basın açıklaması yapacak, ardından Okmeydanı'nda açlık grevi çadırında 1 günlük dönüşümlü açlık grevine girecekler.

- Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası 17. Yürütme Kurulu ve 12. Genel kurul Toplantıları, saat 10.00'da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında TOBB İkiz Kuleler'de yapılacak.

- Azerbaycan Büyükelçiliği ile Ankara Üniversitesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ?Türkiye ve Azerbaycan; Vizyon ve Önderlik Mirası? konulu panel, saat 14.30'da yapılacak.

- ?İskele Metre Sistemlerinin Yenilenmesi ve Karaya Alınması Mühendislik Hizmet Alım İşi? ihalesi ile ilgili teklifler, saat 14.00'da BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde açılacak.

- Emekli Bir-Sen üyeleri, saat 11.50'de Sıhhiye Köprüsü metro çıkışında basın açıklaması yapacak. Grup ardından Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan'a yazdıkları mektubu göndermek üzere Strazburg Caddesi'ndeki PTT'den gidecekler

SPOR GÜNDEMİ

--------------------------

- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü haftasında deplasmanda saat 21.45'te CFR Cluj ile karşı karşıya gelecek.

- Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi AEL Limassol, Kıbrıs'tan 08.30 uçağıyla yola çıkacak, saat 11.00'de Rodos üzerinden İstanbul'a inecek.

- AEL Limassol Yönetimi, saat 16.00'da Fener Rum Patrikhanesi'ni ziyaret edecek.

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, AEL Limassol maçı öncesinde saat 16.00'da, Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Odası'nda bir basın toplantısı yapacak.

- Fenerbahçe, saat 17.30'da Can Bartu Tesisleri'nde, maç öncesi son antrenmanını yapacak ve antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.

- AEL Limassol takımının basın toplantısı, saat 18.00'de, antrenmanı ise saat 18.30'da Şükrü Saracoğlu'nda gerçekleşecek.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Galatasaray Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, saat 12.00'da Autoshow Fuarı'nda Skoda standını ziyaret edecek.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber