Doğum gününde evlat acısıyla sarsıldı

Eskişehir'de tüfekle oğlunun kardeşini vurmasıyla bir evladını kaybeden Önder D.'nin evlat acısı yaşadığı günün doğum günü olduğu ifade edildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçük Alperen babasına doğum günü hediyesi olarak saat aldı ancak hediyesini vermeden hayatını kaybetti.

Odunpazarı ilçesi Yenidoğan Mahallesi Taşıt Sokak'ta bir fabrikada işçi olarak çalışan Önder D.'nin küçük oğlu A.D.(8), av tüfeğiyle oynarken ağabeyi 9 yaşındaki Alperen D.'nin ölümüne neden oldu. Haber verilmesi üzerine çalıştığı fabrikadan ayrılarak eve gelen Önder D., acı haberle yıkıldı.

Küçük Alperen'in cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün Mahmudiye ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi. Yaşanan olayın ardından ilginç detaylar ortaya çıkıyor. Küçük Alperen'in kardeşiyle oynadıkları tüfeğin kazar ateş alması sonucu hayatını kaybettiği gün babası Önder D.'nin doğum günü olduğu belirtildi. Küçük Alperen'in babasına bir kol saati, kardeşinin de bir kalem aldığı ve akşam kutlayacakları doğum gününde hediyeyi babalarına vermeyi planladıkları belirtildi. Anne Handan D.'nin olay sırasında eşinin akşamki doğum günü için pasta ve börek hazırladığı, iki kardeşin bu esnada dolabın üzerindeki tüfeği aldıkları, sonra fişekleri bulup içine koyarak oynamaya başladıkları ve bu esnada tüfeğin kazara ateş alarak patlaması sonucu üzücü olayın meydana geldiği öğrenildi.

OKULUNDA HÜZÜN HAKİM

Öte yandan, küçük kardeş A.D.'nin ise yaşanan olayın ardından psikolojik destek görmeye başladığı kaydedildi. Küçük Alperen'in okulunda hüzün ve sessizlik hakim. Olayla birlikte yasa boğulan Alperen'in öğretmenleri ve arkadaşları küçük çocuğun sırasına fotoğraf ile gül bıraktı. Alperen'in resim dersi için yaptığı çalışma da sınıfın duvarına asıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber