Kepez Belediyesi mobil tahsilat aracı uygulaması başlattı

Antalya Kepez Belediyesi 'mobil tahsilat aracı' uygulamasını hayata geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Tapu Kadastro Müdürlüğü önüne yerleştirilen araç ile vatandaşın işinin kolaylaştırılması hedefleniyor

Meltem Mahallesi'ndeki Antalya Tapu Bölge Müdürlüğü önünde konuşlandırılan Mobil Tahsilat Aracı, tapuda alım-satım işlemi yapan Kepezli vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Kepezli vatandaşlar tapuda yaptıkları alım-satımlarda gerekli olan evraklar ve ödemeler için Kepez Belediyesi'ne gitmeye gerek kalmadan; Emlak Gelir Servisi'nde yapılması gereken beyan, sicil, tahakkuk ve tahsilat gibi tüm işlemlerini mobil tahsilat aracında rahatlıkla yapabiliyor.

İki memurun görev yaptığı, yüksek hız kapasiteli iki bilgisayarın yer aldığı araçta mobil internet şebeke sistemi kullanılıyor. Uydu yoluyla internet bağlantısının sağlandığı araçta, 3G teknolojisi ile vergi mükelleflerinin bilgilerine ulaşılarak işlemler yapılıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mobil tahsilat aracının Kepezli vatandaşlar için büyük kolaylık olduğunu kaydetti. Tütüncü, Antalya Tapu Bölge Müdürlüğü önünde konuşlandırılan araç ile vatandaşların belediyeye gelmeden işlemlerini yapabildiklerini belirterek, Kepez Belediyesi olarak yerinde hizmet ilkesini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Mobil Tahsilat Aracı uygulamasını, önümüzdeki günlerde kapalı halk pazar yerlerine de taşıyacaklarını dile getiren Başkan Tütüncü, bu uygulamanın süresiz olarak devam edeceğini de ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber